A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проект постанови КМУ “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 1999 р. № 992”

Опубліковано 29 грудня 2018 року о 12:46

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 1999 р. № 992”.

Проект акта розроблено з метою приведення постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 1999 року № 992 у відповідність до Закону України “Про освіту”, інших змін у законодавстві, забезпечення здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти якісними робочими місцями на підприємствах під час виробничого навчання на виробництві та виробничої практики.

Проектом акта передбачено встановлення преміювання майстрів виробничого навчання, педагогів професійного навчання в розмірі 15 % від суми надходжень, які отримують заклади професійної (професійно-технічної) освіти за виконання здобувачами професійної (професійно-технічної) освіти навчальних програм під час виробничого навчання на виробництві та виробничої практики. Це сприятиме додатковій мотивації майстрів виробничого навчання, педагогів професійного навчання до співпраці з роботодавцями щодо забезпечення здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти робочими місцями для проходження виробничого навчання на виробництві чи у сфері послуг та виробничої практики, а також працевлаштуванні їх після завершення навчання.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати до 21 січня 2019 року на електронну адресу: [email protected]

Звіт за результатами громадського обговорення