A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проект постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 р. № 975»

Опубліковано 24 січня 2019 року о 17:19

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проект постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 р. № 975» (порівняльна таблиця).

Проект акта розроблено з метою приведення постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 р. № 975 «Про надання державної цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття професійно-технічної та вищої освіти» у відповідність до законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про професійну (професійно-технічну) освіту», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», інших змін у законодавстві.

Проектом акта передбачено розширення переліку осіб, яким держава забезпечує надання цільової підтримки для здобуття освіти у державних та комунальних закладах, а також приведення Порядку і умов надання державної цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття професійно-технічної та вищої освіти до вимог, встановлених законодавством, у частині забезпечення реалізації права дітей учасників антитерористичної операції та заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях на безоплатне проживання у студентських гуртожитках.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати до 22 лютого 2019 на електронну адресу: [email protected]


Звіт про громадське обговорення