A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проект постанови Кабміну «Про затвердження Порядку організації здобуття повної загальної середньої освіти в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах, що належать до сфери управління Мін'юсту»

Опубліковано 21 березня 2019 року о 11:06

МОН пропонує для громадського обговорення  проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації здобуття повної загальної середньої освіти в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах, що належать до сфери управління Міністерства юстиції України».

Проект розроблено з метою забезпечення доступності повної загальної середньої освіти для засуджених до позбавлення волі на певний строк і довічного позбавлення волі, а також неповнолітніх ув'язнених, щодо яких ведеться досудове слідство і які перебувають в слідчих ізоляторах.

Проект передбачає організацію здобуття освіти засудженими та неповнолітніми ув'язненими в комунальних закладах загальної середньої освіти, за якими закріпленні установи виконання покарань, або  у державних закладах освіти, що створені при установах виконання покарань.

 Зауваження та пропозиції просимо надсилати протягом місяця з дня оприлюднення на e-mail: [email protected] (Байтемірова Наталія Георгіївна), [email protected] (Сторчак Ніна Анатоліївна) або за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135.

Звіт про результати громадського обговорення.