A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проект “Положення про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу”

Опубліковано 17 липня 2018 року о 17:32

Міністерство освіти і науки України запрошує до громадського обговорення проект “Положення про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу” (далі – проект Положення).

Проект Положення розроблено на виконання частини другої статті 30 Закону України “Про охорону праці”, пункту 4 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1232 (із змінами), пункту 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630 (із змінами).

Затвердження Положення сприятиме встановленню єдиних вимог до порядку розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу, профілактики травматизму в закладах освіти та приведення нормативно-правових актів у відповідність до законодавства України.

Назва структурних підрозділів, що розробляли проект Положення:

Сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності;

Державна наукова установа “Інститут модернізації змісту освіти” Міністерства освіти і науки України.

Зауваження та пропозиції просимо надати письмово протягом 1 місяця з дня оприлюднення (17.07.2018) тобто до 17.08.2018 до Сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності на адресу: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16, тел. (044) 287-89-27, e-mail: [email protected] (контактна особа: Міщенко Віталій Олександрович).


Звіт за результатами громадського обговорення