A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти»

Опубліковано 08 лютого 2018 року о 18:21

Для громадського обговорення пропонується проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти».

Розробники – Міністерство освіти і науки України та Інститут модернізації змісту освіти

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти.

Положенням про конкурсний відбір проектів підручників для здобувачів загальної середньої освіти визначаються порядок проведення конкурсного відбору підручників для 1-2 класів у закладах загальної середньої освіти з навчальних предметів типових навчальних планів закладів загальної середньої освіти.

Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на сайті Міністерства: www.mon.gov.ua.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі: поштою за адресою – 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36; електронною поштою за адресами – [email protected][email protected].


Звіт за результатами громадського обговорення