A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення нову редакцію Положення про порядок здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти

Опубліковано 02 січня 2023 року о 13:20


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення нову редакцію Положення про порядок здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти, що розроблено відповідно до підпунктів 5 та 26 пункту 4 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630.

Проєкт розроблено з метою вдосконалення порядку здійснення інноваційної діяльності у закладах дошкільної, загальної середньої, спеціалізованої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.

Зауваження та пропозиції просимо до 16 січня 2023 року надсилати за електронною адресою: [email protected] або [email protected] (Олена Хоменко, державний експерт експертної групи з питань шкільної освіти директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти).

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України в період з 17 січня по 07 лютого 2023 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.