A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку доступу до інформації центральної бази даних програмно-апаратного комплексу "Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту"»

Опубліковано 13 червня 2022 року о 15:55


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку доступу до інформації центральної бази даних програмно-апаратного комплексу "Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту"».

Порядок доступу до інформації центральної бази даних програмно-апаратного комплексу «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі загальної середньої освіти освіти, заклади загальної середньої освіти, підприємства, установи та організації, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, які є власниками освітніх інформаційних систем, призначених для автоматизації управління закладом освіти в сферах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти, створення, обробки, обміну інформацією й документами в електронній формі.

Можливі наслідки запровадження Порядку доступу до інформації центральної бази даних програмно-апаратного комплексу "Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту" для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

- урегулювання процесу підключення освітніх інформаційних систем до центральної бази даних ПАК «АІКОМ»;

- установлення єдиних вимог до освітніх інформаційних систем, які можуть бути підключені до центральної бази даних ПАК «АІКОМ».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу приймаються в довільній формі до 13 липня 2022 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Роксолана Швадчак.

Звіт за результатами громадського обговорення.