A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громад. обговор. проєкт наказу «Про затвердження норм часу навч.роботи та переліку основн.видів навч., метод., інноваційної та організаційної роботи пед. і науково-пед. працівників закладів фахової передвищої освіти»

Опубліковано 31 січня 2020 року о 10:22

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження норм часу навчальної роботи та переліку основних видів навчальної, методичної, інноваційної та організаційної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти».

Проєкт наказу розроблено відповідно до частин другої та четвертої статті 60 Закону України «Про фахову передвищу освіту», якими передбачено, що:

- норми часу навчальної роботи в закладах фахової передвищої освіти державної та комунальної форми власності, які мають статус бюджетної установи або виконують державне (регіональне) замовлення, визначаються центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки;

- перелік видів навчальної, методичної, інноваційної та організаційної роботи та іншої педагогічної діяльності педагогічних та науково-педагогічних працівників встановлюється центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки.

Метою наказу є приведення нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються до 02 березня 2020 року на електронну адресу: [email protected].

Звіт за результатами громадського обговорення