A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громад. обговор. проєкт наказу «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу МОН від 07.08.2002 р. № 450 та затвердж. рекоменд. переліку видів навч., метод., наук. та організац. роботи науково-педагог., наук. і педагог. працівн. ЗВО»

Опубліковано 31 січня 2020 року о 09:41

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 07 серпня 2002 року № 450 та затвердження рекомендованого переліку видів навчальної, методичної, наукової та організаційної роботи науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників закладів вищої освіти».

Проєкт наказу розроблено відповідно до частин другої та третьої статті 56 Закону України «Про вищу освіту», якими передбачено, що:

рекомендований перелік видів навчальної, методичної, наукової та організаційної роботи для науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників встановлюється центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки;

норми часу навчальної, методичної, наукової, організаційної роботи визначаються закладом вищої освіти.

Метою наказу є приведення нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються до 02 березня 2020 року на електронну адресу: [email protected].

Звіт за результатами громадського обговорення