A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН повторно пропонує для громадського обговорення проєкт Порядку виготовлення, видачі та обліку документів про початкову освіту.

Опубліковано 26 лютого 2021 року о 13:07


Міністерство освіти і науки України повторно пропонує для громадського обговорення проєкт Порядку виготовлення, видачі та обліку документів про початкову освіту.

Учні мають отримати документи про здобуття кожного рівня повної загальної середньої освіти (початкової, базової, профільної) відповідно до статті 18 Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Проєктом передбачено виготовлення та зберігання оригіналу електронного документа про початкову освіту в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО). За бажанням батьків учня може бути видано паперову копію такого документа, яка засвідчується керівником закладу освіти. Таку копію може бути виготовлено й шрифтом Брайля.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 25 березня 2021 року на е-пошту [email protected] (Сторчак Ніна Анатоліївна, державний експерт експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення та децентралізації в освіті директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН) з темою повідомлення «Документи про початкову освіту. Громадське обговорення».

Звіт за результатами громадського обговорення.