A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН оголошує конкурсний відбір на зайняття посади директора загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів «Міжнародна українська школа»

Опубліковано 15 квітня 2019 року о 17:50

Місце знаходження загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів «Міжнародна українська школа»: Кловський узвіз, 8, м. Київ, 01021, тел./ф (044)-253-85-58.

Найменування посади та умови оплати праці: директор школи, посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу педагогічну освіту (спеціаліст або магістр), стаж педагогічної роботи не менше трьох років, досвід роботи на керівних посадах у закладах загальної середньої освіти, високі моральні якості та стан здоров'я, що дозволяє виконувати професійні обов'язки.

Для участі в конкурсному відборі претенденти на вакантну посаду директора школи   подають такі документи:

- заяву до конкурсної комісії Міністерства освіти і науки України про участь у конкурсі;

- автобіографію та/ або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копії документів про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

- письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».


Претендент/ка на вакантну посаду директора школи  може подати інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента або нотаріально.

Документи подаються до конкурсної комісії Міністерства претендентом/кою на вакантну посаду директора школи  особисто або уповноваженою особою згідно з довіреністю. Термін подання документів протягом тридцяти календарних днів від дня оприлюднення оголошення в газеті «Сучасна освіта України» (до 14 травня 2019 року).

Конкурсний відбір переможця конкурсу на заміщення посади директора школи відбудеться 22 травня 2019 року в Міністерстві освіти і науки України за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти (у формі письмового тестування);

- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового  вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (до 7 хвилин), а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.


Перелік питань, зразок ситуаційного завдання та  критерії оцінювання тестувань і завдань представлені в додатку 

Інформація про основні напрямки діяльності загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів «Міжнародна українська школа» розміщена на офіційному веб-сайті школи: http://uis.org.ua

Документи подаються на адресу: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10,  кім. 136, 138, м. Київ, 01135.
       Довідки за телефонами:  481-47-92, 481-32-35, [email protected]