A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН оголошує конкурс на вакантну позицію експерта/ки Команди підтримки реформ МОН

Опубліковано 10 березня 2020 року о 18:12

Міністерство освіти і науки України шукає Експерта/ку з комунікацій – контент менеджера/ку для підтримки реалізації реформи професійної (професійно-технічної) освіти (П(ПТ)О) (Вимоги)

Для участі в конкурсі потрібно до 24 березня 2020 року надіслати наступні документи англійською мовою на електронну пошту [email protected]:

  1. заповнена аплікаційна форма – завантажити можна тут;
  2. CV англійською мовою;
  3. щонайменше одна професійна рекомендація англійською мовою або українською мовою з перекладом англійською мовою.

Важлива інформація

У конкурсі можуть взяти участь лише громадяни України. Чинні державні службовці або особи, які звільнились з посади державної служби менше, ніж за шість місяців до моменту подачі документів на роботу в Команді, до конкурсу не допускаються. Зазначені посади передбачають повну зайнятість і фізичну присутність у робочий час в офісі у м. Києві.

Про Команду підтримки реформ

Команда підтримки реформ (англійською Reform Support Team – RST) Міністерства освіти і науки, що працює з червня 2019 року, – це група українських фахівців, які не є державними службовцями. Їх робота на тимчасовій основі фінансується донорами. Ці фахівці надають цільову підтримку Міністерству у розробці та реалізації пріоритетних реформ. Консультанти RST надають допомогу під час розробки та реалізації пріоритетних стратегій і програм реформування у відповідній сфері, одночасно зміцнюючи зв'язки та партнерство між пріоритетами Міністерства та підтримкою донорів. Робота Команди підтримки реформ при МОН здійснюватиметься за рахунок коштів Мульті-донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку ЄБРР-Україна / Європейського Союзу.