A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН оголошує додатковий прийом документів від претендентів до складу окремих науково-методичних комісій

Опубліковано 25 квітня 2019 року о 18:36

На підставі протоколу засідання конкурсної комісії для відбору кандидатів до складу окремих науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України від 18 квітня 2019 року Міністерство освіти і науки України оголошує додатковий прийом документів з 06 по 17 травня 2019 року від претендентів до складу окремих НМК (підкомісій)

Відповідний наказ від 24.04.2019 р. № 549 розміщено на сайті Міністерства 25 квітня 2019 року.

Взяти участь у конкурсі можуть представники держави, роботодавців та їх об’єднань, закладів вищої освіти усіх форм власності, наукових установ, Національної академії наук України та галузевих національних академій наук, професійних асоціацій, міжнародних експертів, які мають науковий ступінь у відповідній галузі або досвід фахової роботи не менше 10 років.

Важливо, що до складу НМК не можуть входити керівники і заступники керівників закладів вищої освіти (наукових установ) та більш як один представник від закладу вищої освіти (наукової установи) до однієї НМК (підкомісії).

Претенденти на участь в конкурсному відборі подають:

  • заяву (із зазначенням назви комісії (підкомісії);
  • біографічну довідку (резюме);
  • мотиваційний лист;
  • завірені у встановленому порядку копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня та вченого звання або завірені копії документів, що засвідчують досвід фахової роботи в галузі не менш як 10 років;
  • рекомендацію установи, що бере на себе витрати, пов’язані з участю претендента в роботі НМК (підкомісії). Відповідні рекомендації можуть бути надані не за місцем роботи претендента.

Документи приймаються  за адресою: 03151, м. Київ, вул. Смілянська, 11, каб. 217, Державна установа «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», телефон: 241-11-34, контактна особа -  Ковальчук Марина Валеріївна, адреса електронної пошти – [email protected], [email protected]. .

Відповідальною за надання додаткової інформації про проведення конкурсного відбору визначено Дідусенко Світлану Іванівну, головного спеціаліста відділу університетської освіти департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України (телефон – (+38044) 481-32-37, адреса електронної пошти - [email protected]).