A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Молоді винахідники, які мають цікавий стартап-проект, можуть поборотися за навчання у досвідченого ментора і виграти грант на реалізацію задуму

Опубліковано 06 листопада 2018 року о 15:30

Молодих новаторів та вчених запрошують взяти участь у щорічному конкурсі “Глобальні інновації через науку та технології” (Global Innovation Through Science and Technology - GIST Tech-I), який проводить Державний департамент США. Цьогоріч громадяни 132 країн світу презентуватимуть інноваційні ідеї науки та техніки, а також стартапи, що вирішують проблеми економіки та розвитку.

Заявку для участі у конкурсі можна подати до 23 листопада 2018 року.

Успішні новатори, заявки яких пройдуть відбір компетентного журі, зможуть поїхати на Глобальний конгрес з підприємництва до Бахрейну і презентувати там свій проект. Далі переможці GIST Tech-I, відібрані експертами конгресу, отримають нагороди та стартовий капітал для реалізації стартапу.

Докладна інформація про пропозицію: http://www.gistnetwork.org/GISTTechI2019 

Довідково.

GIST Tech-I -  це міжнародний конкурс, що спрямований на визначення та відбір молодих учених та винахідників з усього світу, їх підготовку та заохочення. Як частина ініціативи GIST Tech-I працює над тим, щоб надати молодим новаторам можливості розвивати бізнеси, які вирішують проблеми економіки та розвитку.