A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міжрегіональна академія управління персоналом представила на форумі «Study in Ukraine» можливості для навчання в Україні іноземним студентам

Опубліковано 08 квітня 2021 року о 14:46


Минулого тижня делегація освітян і науковців на чолі з Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом відвідала Республіку Таджикистан з метою представлення наукових та освітніх здобутків майбутнім студентам Республіки Таджикистан українських закладів вищої освіти на освітньому форумі «Study in Ukraine» («Навчайся в Україні»).

Міжрегіональна академія управління персоналом викликала зацікавленість з-поміж представників університетів та майбутніх вступників з Республіки Таджикистан.

За результатами візиту до країни Міжрегіональною академією управління персоналом підписано низку міжнародних договорів про співпрацю, а саме з:

  • Таджицьким національним університетом; 
  • Таджицьким аграрним університетом;
  • Інститутом туризму, підприємництва і сервісу;
  • Таджицьким державним інститутом комерції;
  • Технологічним університетом Таджикистану.

Договори сприятимуть розвитку обміну інформацією, широких перспектив  для співробітництва, а також закладенню фундаменту майбутньої співпраці у спільних освітніх та наукових таджицько-українських проєктах.

Нагадаємо, Національна музична академія україни ім. П. І. Чайковського розвиває міжнародне співробітництво з Республікою Таджикистан.