A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Мінрегіон повідомляє про продовження конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за кошти ЄС

Опубліковано 21 жовтня 2020 року о 10:00


Міністерство розвитку громад та територій України повідомляє про продовження конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за кошти ЄС, до 3 листопада 2020 року.

Для участі в конкурсному відборі заявник проєкту (центральний або місцевий орган виконавчої влади; органи місцевого самоврядування, агенції регіонального розвитку, утворені відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики») подає через онлайн-платформу такі документи:

  • заявку на участь;
  • інформаційну картку проєкту;
  • опис проєкту.

Документи мають бути оформлені відповідно до вимог, визначених наказом Мінрегіону від 18.05.2017 № 120 «Про затвердження Вимог до опису та інформаційної картки проєкту регіонального розвитку, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу»  (у редакції наказу Мінрегіону від 15.04.2020 № 93).

Відповідно до пункту 3 Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою КМУ від 16.11.2016 р. № 827, заявником проєктів від закладів вищої освіти та наукових установ, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, виступає  Міністерство освіти і науки.

Згідно з пунктом 5 Порядку для участі у конкурсі заявник проєкту подає необхідні документи через онлайн-платформу до 17:00 3 листопада 2020 року.

У зв’язку із цим Міністерство освіти і науки продовжує дедлайн подачі проєктів до 25.10.2020 р.