A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністр Сергій Шкарлет обговорив питання співпраці з заступником Прем'єр-міністра Республіки Таджикистан Матлубахон Сатторовою

Опубліковано 03 квітня 2021 року о 10:10


У межах візиту до Республіки Таджикистан Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся із заступником Прем‘єр-міністра  Матлубахон Сатторовою.

Візит відбувся на виконання домовленостей за результатами спільної Міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва.

"Обговорили питання подальшої справпраці між закладами вищої освіти Республіки Таджикистан та України, а також спільні наукові проєкти й дослідження між національними академіями наук", - повідомив Сергій Шкарлет.

Міністр висловив упевненість, що понад 130 підписаних угод між нашими ЗВО ще більше розширять можливості для студентів з Республіки Таджикистан.

"Також обговорили з Матлубахон Саттаровою основні напрями співпраці між двома міністерствами, що будуть зазначені в протоколі Міжурядової комісії, засідання якої відбудеться у травні", - повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.