A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення 2 варіанти проектів Типових освітніх програм для початкової школи:

Опубліковано 01 грудня 2017 року о 02:37

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення 2 варіанти проектів Типових освітніх програм для початкової школи: Проект 1; Проект 2 та навчальні програми з української мови як державної та мов національних меншин, які розроблено на виконання Закону України «Про освіту».

Зауваження та пропозиції до проектів Типових освітніх та навчальних програм просимо надсилати до 15 грудня 2017 року на електронні адреси: [email protected], [email protected], [email protected],  [email protected]


Звіт за результатами громадського обговорення

За результатами громадського обговорення, яке відбулося з  01 по 15 грудня 2017 року на електронну адресу Міністерства надійшло близько 1000 пропозицій та зауважень від вчителів початкових класів, методистів, науковців, батьків.

Міністерством проводились наради, зустрічі з педагогічною спільнотою. Обговорювались пропозиції та зауваження, та більшість було враховано.