A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2018 р. № 417»

Опубліковано 21 січня 2020 року о 18:00

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2018 р. № 417».

У цьому проєкті на реалізацію положень Закону України від 18 грудня
2019 року № 392-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти» Міністерством внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації права осіб на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням».

Особливістю цих змін є надання права на першочергове зарахування не лише до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням, але й до закладів мистецької освіти. Прийняття проєкту постанови стане ефективним механізмом для задоволення потреб сіл, селищ або селищ міського типу у педагогічних, мистецьких та медичних кадрах.  

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту акта становить 14 днів з дня його оприлюднення – до 04.02.2020. Пропозиції та зауваження до проєкту акта просимо надсилати на e-mail: o_boginich @mon.gov.ua 

Звіт про громадське обговорення