A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Миколаївська школа презентувала досвід застосування інноваційних технологій для навчання дітей з ООП на міжнародній науковій конференції

Опубліковано 29 листопада 2022 року о 12:05


Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №57 імені Тараса Григоровича Шевченка презентувала досвід застосування інноваційних технологій для навчання дітей з особливими освітніми потребами під час V Міжнародної дистанційної міждисциплінарної наукової конференції «Concepts and use of technologies in practice», яка відбулася 28 листопада в Лондоні (Великобританія).

Автор роботи, заступниця директора закладу освіти Наталія Ревенко ознайомила з результатами дослідження щодо застосування інноваційних технологій задля створення сприятливих умов для організації інклюзивного навчання в рамках Нової української школи. Тези наукового дослідження, проведеного на базі школи, опубліковано у збірнику виступів V Міжнародної дистанційної міждисциплінарної наукової конференції.

Учасники конференції отримали міжнародні сертифікати.

Нагадаємо, платформа «Labster» для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки відкриває нові можливості для України.