A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Медальний залік української збірної: результати 11 дня Європейських університетських ігор

Опубліковано 27 липня 2022 року о 13:50


Одинадцятий змагальний день у польському місті Лодзь приніс українській збірній поповнення медального заліку та подарував позитивні емоції вболівальникам.

Станом на 26 липня 2022 року наша команда виборола 7 золотих, 10 срібних, 8 бронзових медалей і впевнено посідає 3 місце в загальнокомандному заліку. 

Українські студенти Сумського державного університету у фінальних поєдинках зі дзюдо вибороли золото у польських спортсменів. 

Чоловіча та жіноча збірні з футболу вийшли у фінал. Футболістки Уманського державного педагогічного університету перемогли португальську збірну з рахунком 3:2. Футболісти Державного торговельно-економічного університету вибороли перемогу у команди з Іспанії (6:5). 

Бадмінтоністи Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова вийшли у фінал завдяки перемозі над суперниками з Польщі (3:1). Команда Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» обіграла швейцарців і поляків у етапі плей-офф, наступний етап – змагання у фіналі за 6 місце. 

Третю перемогу поспіль здобули баскетболістки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Студентки перемогли збірну Франції з рахунком 59:56.

Нагадаємо, у Польщі запрацював Український освітній хаб.