A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Майстер-класи, освітні сесії для педагогів та LEGO-інсталяція: українців запрошують на Всеукраїнський дитячий архітектурний фестиваль

Опубліковано 05 травня 2018 року о 16:25

Майже 150 закладів освіти візьмуть участь у Всеукраїнському дитячому архітектурному фестивалі, під час якого учасники створять командний проект водної тематики. Подія зацікавить дітей, педагогів та батьків, які хочуть більше дізнатися про навчання під час гри та дизайнерську творчість. Відвідати захід можна 12 травня 2018 року в Києві.

Це вже 7 фестиваль такого формату, протягом якого діти з дошкільних навчальних закладів та шкіл перевіряють свої архітектурні вміння. Цьогорічна тема заходу - “Водний світ”, тож на учасників чекає виставка-конкурс моделей водної тематики створених з LEGO.

Серед іншого у програмі фестивалю - інсталяція “Підводний світ” від дорослих прихильників LEGO, майстер-класи з методик ігрового навчання, зокрема, тих, які чекають на дітей у Новій українській школі вже з вересня 2018 року. Крім того, досвідчені тренери фонду The LEGO Foundation проведуть освітні сесії для педагогів та батьків.

Організатором фестивалю є фонд The LEGO Foundation у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.

Місце: Національний комплекс “Експоцентр України” (проспект Академіка Глушкова, 1).

Початок: о 9.30.

Вхід вільний.