A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Логопедичні відеозаняття, «Марафон дружби» та поради для фахівців інклюзивної освіти: оновлено рубрику «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Опубліковано 14 червня 2022 року о 08:40


Рубрику «Сучасне дошкілля під крилами захисту» поповнено новими матеріалами, що містять логопедичні відеозаняття від педагогів з Умані та Жовтих Вод. Київські освітяни, які організували «Марафон дружби» та створили музей живописця Григорія Світлицького на базі дитячого садочка № 518, закликають охочих доєднатися до заходів.

Педагоги ЗДО №22 «Усмішка» міста Покров Дніпропетровської області для батьків дітей із ООС підготували поради, як самостійно виготовити різноманітні атрибути для розвитку дрібної моторики рук, формування пам'яті, мислення, уваги у дітей.

Педагоги ЗДО №68 міста Херсон пропонують провести дослідницьку діяльність із папером та водою, а також дидактичну гру з кінетичним піском для дітей раннього віку та гімнастику для зняття емоційної напруги.

Цікаве заняття з грамоти для старшої групи представляє вихователька Люта Ріта Сумської початкової школи №11.

Відділ дошкільної освіти МОН щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в нелегкий час воєнного стану.

Зацікавлені можуть надсилати авторські матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту [email protected] із позначкою: «Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» (обов’язково вказувати авторів, назву закладу та його місце розташування – область, місто/село)»).

Нагадаємо, ЮНІСЕФ та МОН запустили дитячий онлайн-садок НУМО.