A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

lifecell не тарифікує мобільний інтернет у застосунках для онлайн-навчання

Опубліковано 04 травня 2022 року о 11:50


Сьогодні, 4 травня 2022 року, за ініціативи Міністерства освіти і науки оператор lifecell скасовує тарифікацію мобільного інтернету на платформах, що використовуються для онлайн-навчання.

«Восьмий тиждень поспіль задля безпеки учасників освітнього процесу в більшості регіонах України навчання відбувається за дистанційним режимом. Для допомоги вчителям та батькам командою МОН спільно з Google створено Всеукраїнський розклад, функціонує Всеукраїнська школа онлайн, українські телеканали транслюють уроки для 5-11 класів у межах проєкту "Навчання без меж", приватні онлайн-школи надають безкоштовний доступ до ресурсів. Уже третій провідний мобільний оператор України доєднується до ініціатив МОН щодо забезпечення навчання і надає можливості для роботи освітян», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

Абоненти lifecell можуть безкоштовно користуватися такими мобільними застосунками:

  • GSuite for Education (Google Classroom);
  • MS Teams;
  • Zoom;
  • Всеукраїнська школа онлайн.

Інтернет не зніматимуть під час  доступу до вищевказаних платформ в усіх тарифних планах для абонентів lifecell, які перебувають в Україні в мережі lifecell, окрім тимчасово окупованих територій, де lifecell не має можливості надавати електронні комунікаційні послуги.

Оператор lifecell від початку російського вторгнення підтримує українців і цілодобово забезпечує абонентів стабільним і доступним мобільним зв'язком.

Довідково

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передавання даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, втілюючи проєкти, що спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», підвищення безпеки громадян і розбудови мереж IoT (інтернету речей).

Нагадаємо, Vodafone приєднується до ініціативи МОН і надає безкоштовний доступ до сервісів і застосунків для навчання та роботи онлайн.