A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Лекції досвідчених архітекторів, воркшопи з міського планування та проектування: у КНУБА розпочалася Літня школа урбаністики

Опубліковано 02 липня 2018 року о 19:08

Для викладачів та студентів спеціальностей “Міське будівництво та господарство” і “Соціологія” стартувала Літня школа урбаністики. Вона працюватиме на базі Київського національного університету будівництва і архітектури близько двох тижнів. Заняття у школі розпочались сьогодні, 2 липня 2018 року, і триватимуть до 15 липня.

Це вже четверта школа урбаністики, яку організовують у виші. Нині тема занять у школі - “Трикутник: громада-влада-інвестор. Як подолати гострі кути?”. У межах курсу профільні  фахівці з України, Німеччини та Італії проведуть для учасників лекції з архітектури, соціології, культурології та містобудування. Також на слухачів чекає низка воркшопів з урбаністичної антропології та міського планування.

Учасники школи також здобудуть досвід командних обговорень та проведення інтерв'ю з фахівцями галузі. Окремо для них проведуть екскурсію історичним центром Києва, який згодом стане об'єктом урбаністичних досліджень.  

Організатором школи став факультет урбаністики та просторового планування КНУБА спільно з Центром урбаністичних студій НУ “Києво-Могилянська академія” за підтримки Фонду Ебергарда Шьока і Фонду імені Гайнріха Бьолля.

Заняття у школі проходять безкоштовно.

Нагадаємо, що у ЖДУ триває робота Літньої ботанічної школи для учнів 9-10 класів