A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Квізи, конкурси, віртуальні екскурсії та гастро-фестиваль в межах Всеукраїнського тижня професійної освіти

Опубліковано 25 листопада 2021 року о 18:00


До Всеукраїнського тижня професійної освіти кожна область підготувала власні активності. Загалом відбулося близько 200 заходів. Серед них ярмарки професій, флешмоби, конкурси та віртуальні екскурсії. Ознайомитися з детальною програмою регіональних заходів можна за посиланням.

«Участь представників Офісу Президента, народних депутатів і міжнародних партнерів у заходах Всеукраїнського тижня професійної освіти демонструє її пріоритетність в Україні. Однак найважливішими залишаються події регіонального рівня, які дозволяють профтехам розповідати про переваги робітничих професій, а також працювати віч-на-віч з нашими ключовими аудиторіями – абітурієнтами та батьками», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук. 

Деякі регіони мали змогу реалізувати найкреативніші ідеї. Зокрема, у Львівській області планується гастро-фестиваль «Круасан VS Рогалик»у Харківській – квіз «Що? Як? Коли?», а на Черкащині учні створюють арт-об’єкти.

Популярними ініціативами стали зустрічі з успішними випускниками профтехів і роботодавцями, проведення майстер-класів, а також показ відеороликів про робітничі професії.

Нагадаємо, для ефективного онлайн-навчання в професійній освіті розробляють посібники, організовують тренінги та курси, а також створюють діджитал інструменти.