A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Квести, подорожі та музикограма: рубрику «Сучасне дошкілля під крилами захисту» поповнено відеозаняттями

Опубліковано 02 травня 2023 року о 11:05


Команда Міністерства освіти і науки спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» додала нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», які доцільно використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку.

Матеріали підготували педагоги-практики закладів дошкільної освіти № 5 «Капітошка» Бучанської міської ради (Київська область), №20 «Чебурашка» Чорноморської міської ради (Одеська область), №73 Вінницької міської ради.

Вихователь Анна Рум‘янцева підготувала відеозаняття у формі квесту «Як захиститись від диму вдома» (інтегроване заняття для засвоєння знань про пожежну безпеку та завдання на логіко-математичний розвиток), «Пригоди у чарівному лісі (ігри та завдання на мовлення).

Музична керівниця Оксана Абдурахманова поділилася досвідом використання музикограми.

Виховательки Анастасія Чельнікіна, Богдана Логоша, Майя Ковальова, Ірина Глушич підготували відеоподорож містом та заняття на тему «Космос» («Дитина в світі мистецтва», «Мовлення дитини»).

Відділ дошкільної освіти МОН щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в умовах війни.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну адресу [email protected] із позначкою: Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Нагадаємо, відбувся Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку».