A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Крейда-фест, тренінги щодо навчання під час гри та подорож у світ професій: у ЗНУ завершився Всеукраїнський фестиваль PlayFest

Опубліковано 24 квітня 2019 року о 16:02

Понад 50 тис дітей та 2,5 тис педагогів Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей взяли участь у фестивалі гри PlayFest. Його організували у Запорізькому національному університеті.

Опрацьовуючи тему фестивалю - “Професії майбутнього” - учасникам потрібно було у творчій формі розказати про новітній фах та середовище, де він може  застосовуватися. Для школярів, вихованців дитсадків та студентів також провели виставку-конкурс командних проектів. Вони мали розкривати творчі, архітектурні та дизайнерські таланти учасників, розвинути уміння працювати в команді.

Наприклад, команда студентів ЗНУ запропонувала нове бачення професії педагога. За задумом, це міжгалактичний педагог-тьютор, який в майбутньому зможе викладати у будь-якому закладі галактики.

У межах фестивалю для учасників організували низку інтерактивних заходів. Серед них - крейда-фест, майстер-класи з методик ігрового навчання, Play-сесія з роботами, сімейний тренінг від тренерів The LEGO Foundation, хімік-шоу, де учасники мали можливість долучитися до проведення експериментів.

Нагадаємо, що молоді вчені ХПІ організували безкоштовні майстер-класи з фізики.