A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Конкурсна комісія схвалила проект документа, за яким відбиратимуть членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти

Опубліковано 28 березня 2018 року о 09:13

Конкурсна комісія з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти схвалила проект Положення про конкурс, за яким відбиратимуть членів Нацагентства. Відповідне рішення було прийняте під час другого засідання комісії, яке проходило у форматі скайп-конференції.

Документ прийнятий з можливістю редакційного доопрацювання протягом тижня, під час якого члени комісії зможуть додати зауваження до окремих частин Положення. Остаточний варіант документу буде поданий комісією на затвердження Кабінету Міністрів України.

“Зараз ми маємо оперативно затвердити Положення про конкурс та відібрати 23-х членів Нацагентства, щоб воно якнайшвидше розпочало роботу. У запропонованому проекті ми врахували досвід європейських колег-членів комісії, а також  вимоги до кандидатів відповідно до українського законодавства. Беручи до уваги, що комісія працює дистанційно, важливо додати ще трохи часу для того, щоб внести слушні зауваження до документу. На фінальний варіант проекту плануємо вийти за тиждень”, - зазначив під час засідання заступник Міністра освіти і науки Юрій Рашкевич.

Нагадуємо, що раніше Уряд затвердив персональний склад комісії, яка відбиратиме членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти. До неї увійшли 9 осіб – чотири представники європейських організацій, а також асоціації студентів, роботодавців, МОН, академій наук.