A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Конкурсна комісія обрала 23-го члена НАЗЯВО

Опубліковано 26 березня 2019 року о 17:50

Сьогодні, 26 березня 2019 року, Конкурсна комісія обрала члена Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за квотою Національної академії медичних наук України.

Протокол засідання можна переглянути тут.

23-м членом Агентства стала Татарчук Тетяна Феофанівна, член-кореспондент НАМНУ. Її загальний конкурсний бал становить 317.

У засіданні Конкурсної комісії взяли участь 8 з 9 членів. Міжнародні представники доєдналися до роботи в режимі онлайн. Рішення про обрання було прийнято одноголосно.

Засідання проходило в приміщенні Інституту вищої освіти НАПН України, здійснювалася пряма трансляція засідання на Фейсбук-сторінці МОН.  

Нагадуємо, що 5 грудня 2018 року Конкурсна комісія обрала 22 з 23 членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Одне місце залишилось вакантним за квотою Національної академії медичних наук, оскільки були відсутні кандидати, що одночасно були б рекомендовані академією та працювали б в ній за основним місцем роботи. На цю вакансію було оголошено додатковий конкурс у лютому 2019 року.  

27 грудня 2018 року Уряд затвердив склад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.