A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Конкурс творчих та наукових робіт за темами прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів-правників

Опубліковано 18 жовтня 2020 року о 11:57


Тренінговий центр прокурорів України спільно з Офісом Генерального прокурора та Міністерством освіти і науки України запрошують взяти участь у конкурсі творчих та/або наукових робіт за напрямами прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» у закладах вищої освіти, на тему: «ПРОКУРАТУРА ТА ГРОМАДСЬКІ АКТИВІСТИ: ЧИ МОЖЛИВЕ НАЛАГОДЖЕННЯ ВЗАЄМОДІЇ» в одній із таких категорій:

  • доповідь; 
  • презентація; 
  • творча публікація; 
  • творча візуалізація; 
  • відеоролик.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Учасникам необхідно з 9 жовтня до 13 листопада 2020 року (включно) заповнити анкету учасника (google form) за посиланням та завантажити матеріали конкурсної роботи з однієї із запропонованих категорій.

25 листопада 2020 року – оголошення результатів Конкурсу на сайті Тренінгового центру прокурорів України по кожній категорії.

30 листопада 2020 року – нагородження переможців.

Творчі та наукові роботи виконуються державною мовою.

Конкурсні роботи, подані на конкурс з порушенням вимог, до участі у Конкурсі не допускаються та за рішенням конкурсної комісії знімаються з розгляду.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ КОНКУРСНИХ РОБІТ

Доповідь обсягом до 2 сторінок оформлюється у текстовому редакторі Microsoft Word, формат *.doc або *.rtf. Параметри сторінки: всі поля – 2 см, формат аркуша паперу – А4, орієнтація – книжкова. Інтервал між рядками – 1. Текст доповіді повинен містити постановку проблеми, її дослідження та власний погляд на її вирішення.

Презентація обсягом до 12 слайдів оформлюється у MS Power Point, сторони 3:4 або 16:9. Творча публікація (поезія, оповідання, новела) обсягом до 2 сторінок оформлюється у текстовому редакторі Microsoft Word, формат *.doc або *.rtf. Параметри сторінки: всі поля – 2 см, формат аркуша паперу – А4, орієнтація – книжкова. Інтервал між рядками – 1.

Творча візуалізація (брошура, буклет, ліфлет, плакат, скетчбук, малюнок) із текстовим додатком.

Відеоролик у форматі mp4. Тривалість відео не повинна перевищувати 5 хвилин. Перший кадр відеоролика повинен містити: П.І.Б. учасника/учасників, назву закладу вищої освіти. Якщо у відеоролику використовується музика, пісні, композиції, фото чи інші графічні об’єкти, у останніх кадрах відеоролику необхідно зазначити їх авторів та посилання на джерело.

На обкладинці конкурсної роботи вказується прізвище, ім'я та по батькові, місце навчання кожного учасника.

Інформація щодо умов проведення Конкурсу за посиланням та на Facebook.

Довідки: за електронною адресою: [email protected]; за телефонами: +38-068-876-51-75 – Анастасія Маркелова, начальник відділу зовнішніх зв'язків Тренінгового   центру прокурорів України; +38-093-95-37-481 – Дар’я Нефьодова, прессекретар Тренінгового центру прокурорів України.

БУКЛЕТ