A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Київські школи отримують дезінфекційні засоби для боротьби з пандемією коронавірусу

Опубліковано 08 грудня 2020 року о 09:07


Дезінфекційні засоби отримали школи Голосіївського, Дарницького і Дніпровського районів м. Київ. В інших столичних закладах загальної середньої освіти процедури закупівлі тривають. 

Відповідні закупівлі було здійснено за кошти, які Уряд за ініціативи МОН виділив для закладів загальної середньої освіти на закупівлю дезінфекторів для рук і поверхонь. Рішення допомагає підтримувати безпечні умови для навчання під час карантину та проводити санітарні й дезінфекційні заходи задля запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. 

Загальна сума на засоби дезінфекції для м. Київ становила 38,6 мільйонів гривень. Кошти було перерозподілено між районами.

Наразі всі столичні заклади освіти готові до нових викликів пандемії: забезпечені масками, термометрами та засобами для дезінфекції. Київська міська влада на ці потреби для садочків та шкіл у травні 2020 року також виділила понад 48 мільйонів гривень зі спеціального фонду.

Нагадуємо, очільник МОН Сергій Шкарлет наголосив, що захист учасників освітнього процесу завжди в центрі уваги Міністерства освіти і науки України.