A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Канал «Підтримай дитину» об’єднав понад 12 тис. батьків і вчителів

Опубліковано 26 квітня 2022 року о 17:55


Telegram-канал «Підтримай дитину» вже об'єднав понад 12,6 тис. батьків і педагогів, які прагнуть зменшити вплив війни на психіку дітей.

Канал за підтримки МОН створили педагоги та дитячі психологи, головна мета проєкту – забезпечення психологічної підтримки для дітей, а також залучення до активної допомоги батьків і педагогів.

Доступ є безкоштовним і не вимагає підписки. Матеріали (ігри, вправи, завдання, аудіоказки, словесні ігри, завдання для артикуляційної гімнастики тощо) публікуються щоденно.

Всі публікації доступні для використання при наявності мобільного телефону та навіть нестабільного інтернету. Це допомагає вимушено переміщеним родинам користуватися матеріалами без перешкод. Варто зазначити, що частина матеріалів розроблена чи адаптована для дітей з особливими освітніми потребами.

Крім цього, на каналі почали розміщувати короткі заняття з англійської мови, казки та колискові, а ранок починається з руханки від підписників.

Засновники каналу підтримують діалог із користувачами в коментарях, відповідають на запитання щодо психологічної підтримки та проводять онлайн-трансляції відповідей на найбільш поширені запитання.

Нагадаємо, прямі ефіри в межах Всеукраїнського проєкту з емоційної підтримки вже подивилися понад 100 тис. українців.