A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Ігор Гарбарук здійснив робочий візит на Житомирщину

Опубліковано 23 вересня 2020 року о 17:36


Вчора, 22 вересня 2020 року, заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук з робочим візитом відвідав Житомирську область. 

Під час візиту заступник Міністра завітав до Державного університету “Житомирська політехніка” та до новоствореного Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

У Житомирській політехніці Ігор Гарбарук поспілкувався з проректорами університету щодо особливостей початку навчального року, ознайомився з матеріально-технічною базою закладу, зустрівся із студентами та відвідав Інтерактивний музей науки і технологій “Політехнік”.

У Новоград-Волинському заступник Міністра був присутній на урочистому складанні присяги вихованцями новоствореного військового ліцею.

“Головне, що ми маємо зробити це підтримати ініціативу та поширювати програму національно-патріотичного виховання на всю Україну. Міністерство освіти і науки буде повністю підтримувати всі ініціативи та впроваджувати той позитивний досвід, який формується на Житомирщині, у всі куточки України”, зазначив Ігор Гарбарук.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет взяв участь у міжнародній акції на підтримку осіб з порушеннями слуху.