A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу щодо деяких питань формування і розміщення державного замовлення, поєднання спеціальностей, спеціалізацій та присвоєння професійних кваліфікацій здобувачам ФП, ВО за спеціальностями галузі знань 01

Опубліковано 12 липня 2022 року о 09:20


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання формування і розміщення державного (регіонального) замовлення, поєднання спеціальностей (предметних спеціальностей), спеціалізацій та присвоєння професійних кваліфікацій здобувачам фахової передвищої, вищої освіти за спеціальностями галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка».

Додаток 1

Додаток 2

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі фахової передвищої, вищої освіти, заклади вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, дошкільної, позашкільної, післядипломної освіти, інфлюзивно-ресурсні центри, регіональні органи управління освіти.

Можливі результати запровадження нормативно-правового акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права здобувачів фахової передвищої, вищої освіти отримувати якісні освітні послуги, забезпечення потреб системи освіти у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта приймаються в електронній формі до 12 серпня 2022 року на електронну адресу: [email protected].

Контактна особа для надання консультацій: Ігор Балуба.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 12 по 22 серпня 2022 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.