A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Гармонія. Розвиток. Взаємодія: проєкт для об’єднання науковців, педагогів та митців

Опубліковано 21 березня 2023 року о 16:25


Громадська організація «Центр освітніх ініціатив «ТОЛОКА» впроваджує проєкт «Резиденція "ГАРМОНІЯ. РОЗВИТОК. ВЗАЄМОДІЯ"».

У контексті активностей заплановано об’єднати плеяду відомих діячів культури, педагогів і науковців заради сприяння у професійному зростанні освітян і митців для роботи та волонтерства з дітьми-переселенцями та їхніми батьками через безпосереднє залучення учасників Резиденції до творчої діяльності та надання змоги розкрити свої унікальні здібності і таланти кожній особистості.

У межах реалізації Проєкту учасники зможуть знайти однодумців із когорти науковців, педагогів та митців і налагодити з ними дружню співпрацю, яка акумулюватиме творче спілкування та обмін власними (унікальними) методами, прийомами, техніками, технологіями та підходами до реалізації творчого потенціалу всіх учасників Резиденції.

Під час реалізації Проєкту наскрізно імплементуватиметься курс для підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної та початкової мистецької освіти з теми «Мотиваційні аспекти у навчанні та творчості: реалії ХХІ ст.» (60 годин / 2 ЄКТС).

Реєстрація на курс відкрита до червня за посиланням.

Проєкт «Резиденція “ГАРМОНІЯ. РОЗВИТОК. ВЗАЄМОДІЯ”» впроваджують у межах реалізації проєкту ZMINA 2.0 «Субгранти для культурних проєктів» фонду «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу.