A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Форум «Успішна кар’єра» на Львівщині: можливості та перспективи

Опубліковано 19 травня 2021 року о 17:53


19 травня в м. Львові відбувся форум «Успішна кар’єра» в онлайн-форматі. Участь у заході взяли понад 100 осіб. Йшлося про професійну освіту, її можливості, стан та перспективи регіонального ринку праці, особливості розбудови власного бренду.

«Головним критерієм успіху кожної людини є те, що вона виконує улюблену роботу. Без любові до своєї праці не буде успіху. Бажаю вам потрапити з вибором у «десятку» й обрати ту професію, яка вам близька», – зазначив директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олег Паска. 

Основна мета форуму – ознайомлення майбутніх випускників із тими можливостями, які надають заклади освіти, з умовами вступу та навчання. 

Наразі по всій Україні в багатьох закладах професійно-технічної освіти  тривають Дні відкритих дверей.

До заходу долучився Львівський обласний центр зайнятості. Під час форуму працедавці мали нагоду розповісти дітям про критерії відбору молодих спеціалістів із позиції роботодавця та як розвивати основні компетенції.

«Останні опитування показали, що значна частка випускників не працює за спеціальністю лише тому, що їм ця робота нецікава. Аби цього уникнути на етапі вступу, добре подумайте чого ви хочете і що вам вдається найкраще», – звернулась до школярів під час форуму заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.

Нагадаємо, у 13 закладах профтехосвіти Києва проведуть капітальні ремонти до кінця року.