A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Форсайт-сесія «HEALTHY CONSUMPTION. Дитяче та шкільне харчування: формуймо здорове майбутнє» за участю заступниці Міністра Віри Рогової

Опубліковано 17 березня 2021 року о 14:10


Заступниця Міністра освіти і науки України Віра Рогова взяла участь у форсайт-сесії «HEALTHY CONSUMPTION. Дитяче та шкільне харчування: формуймо здорове майбутнє», що відбулася 16 березня 2021 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету в межах форуму «Консумеризм в Україні: законодавча, інституційна та суспільна турбулентність». 

Під час засідання були розглянуті наступні питання:

  • Закон України «Про дитяче харчування»;
  • санітарні норми та правила;
  • механізми впровадження нового підходу до харчування учнів у практику шкіл;
  • інноваційні розробки в галузі шкільного харчування – вектор на покращення здоров’я школярів.

До заходів долучилися представники Міністерства освіти і науки України, ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України, Ліги виробників харчових продуктів, Всеукраїнської федерації споживачів ПУЛЬС», Науково-дослідного центру «Незалежна експертизи», науковці Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету харчових технологій, Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування, студентство, освітяни.