A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Еразмус+ запрошує на вебінар «EFFY - Erasmus+ Future Focused Youth – Ukraine»

Опубліковано 24 травня 2023 року о 11:55


Шановні Еразмусівці в Європі та Україні!

Національне Еразмус+ Агентство в Португалії спільно з Національним Еразмус+ офісом в Україні запрошують Вас взяти участь у вебінарі «EFFY - Erasmus+ Future Focused Youth – Ukraine», що відбудеться 28-29 червня 2023 р. в онлайн форматі. Дводенний захід організовано за плідної співпраці з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти та науки України, Salto-Youth Resource Centre, Інформаційним центром Еразмус+ та Євроепйський корпус солідарності в Україні, Erasmus Student Network Ukraine, EU Neighbour East, Young European Ambassadors, Української Асоціації Молодіжних Рад.

Базуючись на цінностях Європейського Союзу (ЄС), Вебінар ставить на меті:

  • Дослідити проєкти Еразмус+ як потужний інструмент для поширення солідарності, соціальної інтеграції, активної участі, демократії, толерантності, миру та прав людини.
  • Посилити партнерства між молодіжними організаціями ЄС та України для сприяння Плану відновлення України в молодіжному секторі.
  • Підвищити знання про Програму ЄС Еразмус+ і заохотити учасників використовувати молодіжні проєкти як інструмент для розробки, поширення та впровадження ініціатив на локальному рівні, приділяючи особливу увагу молодим людям, які прибувають в нові країни та нові місцеві громади через складні умови (війна в Україні).

Вебінар буде зосереджений на розширенні можливостей Еразмус+ за напрямами KA1, KA2, Європейський корпус солідарності, а також зміцненні потенціалу мережі серед усіх учасників.

Що? Webinar “EFFY - Erasmus+ Future Focused Youth – Ukraine”.

Коли? 28 – 29 червня 2023 р.

Де? Онлайн, платформа уточнюється.

ПРОГРАМА Вебінару (оновлюється).

Цільова аудиторія: організації та органи влади, що працюють з молоддю, молодіжні лідери, молодіжні працівники, муніципальні молодіжні працівники та тренери з країн членів Програми та з України.

Мова вебінару: англійська (переклад не забезпечується).

Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. Якщо Ви зацікавлені приєднатися до Вебінару, просимо заповнити ФОРМУ для участі. Вся додаткова інформація буде надіслана учасникам на вказані під час реєстрації е-пошти.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина Жданова, менеджер НЕО в Україні, [email protected][email protected], +380937734392 (Telegram, WhatsApp).

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!