A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Додатковий прийом документів від претендентів до складу науково-методичної підкомісії зі спеціальності 106 Географія сектору вищої освіти Науково-методичної ради

Опубліковано 26 березня 2021 року о 14:49


Міністерство освіти і науки України оголошує додатковий прийом документів з 29 березня до 9 квітня 2021 року від претендентів до складу науково-методичної підкомісії зі спеціальності 106 Географія сектору вищої освіти Науково-методичної ради.

Відповідний наказ від 25.03.2021 р. № 376 розміщено на сайті Міністерства в рубриці: вища освіта – Науково-методична рада – нормативні акти.

Претенденти на участь у конкурсному відборі подають такі документи:

- заява на ім’я голови конкурсної комісії (із зазначенням назви підкомісії);

- резюме;

- мотиваційний лист;

- завірені у встановленому порядку копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня або завірені копії документів, що засвідчують досвід фахової роботи в галузі не менш ніж 10 років;

- рекомендацію установи, що бере на себе витрати, пов’язані з участю претендента в роботі НМК (підкомісії). Відповідні рекомендації можуть бути надані не за місцем роботи претендента.

Документи надсилати на електронну пошту [email protected] або за адресою: 03151, м. Київ, вул. Смілянська, 11, каб. 217, Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».

Телефон: (+38044) 241-11-34.

Контактна особа: Ковальчук Марина Валеріївна.

Відповідальною за надання додаткової інформації про проведення конкурсного відбору визначено Дідусенко Світлану Іванівну, начальника відділу змісту освіти та модернізації освітнього процесу головного управління вищої освіти і освіти дорослих директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України (телефон – (+38044) 481-32-37, адреса електронної пошти – [email protected]).