A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

До складу Львівської політехніки увійде новий підрозділ

Опубліковано 14 травня 2018 року о 18:20

До складу Національного університету “Львівська політехніка” увійде Львівський коледж телекомунікацій. Це було вирішено на конференції трудового колективу Львівської політехніки, за попереднім рішенням зборів працівників коледжу, а також згодою адміністрації вишу.

Нині коледж має належну матеріально-технічну базу для підготовки фахівців інформаційно-комунікаційних технологій. Зокрема, це два практичні центри – інформаційний та телекомунікаційний, куди входять 27 лабораторій, 8 з яких оснащені інтерактивним обладнанням.

“Сьогодні коледж проводить підготовку висококваліфікованих фахівців з монтажу, обслуговування та експлуатації апаратних засобів інформатизації, обслуговування комп’ютерних систем і мереж. Крім того, заклад готує спеціалістів технічного обслуговування та ремонту апаратури зв’язку та оргтехніки, монтажу, обслуговування і ремонту станційного обладнання електрозв’язку, організації та експлуатації поштового зв’язку. Тож без сумніву, інтеграція цього знаного освітнього закладу у Львівську політехніку матиме велику взаємну користь”, - зазначив перший проректор Львівської політехніки Володимир Павлиш.

Нагадаємо, що на базі СумДУ створять новий структурний підрозділ.