A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

До 20 серпня триває прийом анкет від кандидатів до складу експертних груп для проведення оцінювання ефективності діяльності ЗВО за науковим напрямом

Опубліковано 13 серпня 2019 року о 11:24

Відповідно до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» та постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 652 «Деякі питання проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності» Міністерством освіти і науки України у 2019 році буде проведено державну атестацію закладів вищої освіти, які належать до сфери управління МОН, в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

Відповідно до підпункту 3 пункту 14 зазначеної постанови МОН затверджує персональний склад атестаційної комісії, експертних груп та положення про них.

У зв’язку з цим МОН розпочато реєстрацію фахівців та вчених, яких може бути включено як кандидатів до складу експертних груп для проведення оцінювання ефективності діяльності ЗВО за науковим напрямом.

Кандидати до складу експертних груп можуть подаватися за одним із запропонованих наукових напрямів, але за кількома галузями знань цього напряму.

Відповідно до пункту 6 розділу II Положення про експертні групи та Комісію з питань проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності для оцінювання ефективності наукового напряму ЗВО та інформаційних матеріалів, що підпадають під вимоги Закону України «Про державну  таємницю»,   до  персонального   складу   експертної   групи  необхідно залучати експертів, які мають допуск до державної таємниці відповідно до чинного законодавства. Якщо кандидат має допуск, про це необхідно обов’язково вказати в анкеті.

Кандидати мають до 20 серпня 2019 року:

  • заповнити google-form анкету за цим посиланням: https://forms.gle/qZuGgW29iVtPHpUX7 
  • надати директорату науки МОН (м. Київ, бул. Т. Шевченка, 16, кім. 201 б) паперовий варіант анкети із підписом кандидата, завірений організацією (установою), у якій він працює.

Додаткову інформацію можна уточнити за номером (044) 287-82-73