A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Дні енергії в Україні: викладачів, учнів профтехів та студентів ЗВО запрошують взяти участь у конкурсах

Опубліковано 02 квітня 2021 року о 14:55


У квітні для педагогів, учнів закладів професійної освіти та студентів вишів проведуть 3 конкурси з теми енергоефективності. Призери отримають подарунки, з-поміж яких – Bluetooth-колонки, зарядні пристрої (повербанк), рюкзаки та термокружки. Усі активності відбудуться в межах Днів енергетики в Україні.

Наразі розпочато прийом робіт за такими заходами.

Конкурс "Енергоефективний флешмоб"

Для участі потрібно зібрати команду (не менше ніж ніж 20 осіб) та організувати флешмоб на тему енергоефективності. Після реєстрації учасники отримають адресу електронної пошти, на яку потрібно буде надіслати відеозапис.

Реєстрація триває до 4 квітня за посиланням .


Конкурс фотографій "Бережу енергію"

За умовами конкурсу, учасники мають зробити креативне фото в Instagram зі слоганом “Бережу енергію” та розмістити його на власній сторінці з хештегом #бережу_енергію. Зробити це потрібно до 7 квітня.

Докладніше про умови конкурсу – на сторінці організаторів .


Онлайн-кінопоказ та вікторина

8 квітня відбудеться онлайн-показ відеороликів з теми енергоефективності. Після перегляду кожного відео учасники зможуть взяти участь у вікторині, відповівши на запитання про зміст переглянутих відео.

Реєстрація на захід триває до 8 квітня за посиланням .

Організатори сподіваються, що такі активності сформують нові партнерські зв’язки між закладами освіти для подальшої співпраці у сфері енергоефективності.

Заходи реалізуються в межах проєкту “Програма популяризації та просування інноваційних навчальних програм з ЕЕ для студентів та спеціалістів у галузі ЕЕ” в рамках компонента “Професійні кваліфікації у сфері енергоефективності” проєкту “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні” (2020-2025), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.