A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Для профтехфахівців України провели семінари в межах німецько-українського проєкту

Опубліковано 27 вересня 2019 року о 17:05

У Броварському профліцеї та Криворізькому центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі відбулися навчальні семінари для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін. Їх провели з 16 до 26 вересня 2019 року в межах проєкту «Професійна освіта у будівельній галузі України» (Німеччина - Україна).

Так, вони виконували практичні завдання з монтажу гіпсокартонних конструкцій підвищеної складності.

Чотири дні майстри та викладачі працювали під керівництвом німецького експерта Райнхарда Бенке з центру профпідготовки Берлін-Бранденбург.

До семінару долучилися фахівці закладів профтехосвіти Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Київської та Чернігівської областей.

Довідково.

Проєкт «Професійна освіта у будівельній галузі України» реалізується з 2014 року Делегацією німецької економіки в Україні у співпраці з «Global Project Partners» за підтримки МОН. Він передбачає організацію курсового навчання та стажування на базі професійних центрів Німеччини та навчально-практичних центрів в Україні майстрів виробничого навчання та викладачів за напрямом підготовки «Сухе будівництво», «Монтаж гіпсокартонних системи та конструкцій», «Муляр».

Нагадаємо, що у Полтаві стартувала XV літня Універсіада України.