A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Для переміщених вишів Донбасу стартував конкурс, де вони можуть виграти грант на розвиток інфраструктури - відкрито реєстрацію на інформаційну зустріч

Опубліковано 06 грудня 2018 року о 18:24

Представництво ЄС в Україні запрошує представників переміщених вишів Донбасу на інформаційну зустріч щодо проекту “Підтримка ЄС для переміщених навчальних закладів на сході України”. Університети, проекти яких пройдуть конкурсний відбір, отримають гранти на розвиток інфраструктури, навчального середовища, а також на покращення умов роботи викладачів та адміністрації.

Під час зустрічі учасникам докладно розкажуть про конкурс, умови участі, термін подачі пропозицій тощо. Вони також зможуть поставити запитання щодо конкурсу. Планується, що уся інформація за результатами зустрічі буде опублікована на сайті EuropeAid.

Дата: 13 грудня 2018 року.

Час зустрічі: з 14:00 до 16:00 (початок реєстрації о 13:30).

Адреса: вул. Аероклубна, 1, Краматорськ, Україна (офіс Програми розвитку ООН у Краматорську).

Участь у зустрічі можлива за умови попередньої реєстрації. Претенденти мають подати заявку до 11 грудня 2018 року на електронну пошту [email protected]

Учасниками можуть стати не більше двох представників від вишу.

Довідково.

Проект “Підтримка ЄС для переміщених навчальних закладів на сході України” спрямований на розвиток переміщених ЗВО. Серед завдань проекту - підтримка студентів, покращення умов для їх проживання у гуртожитках, заохочення викладачів до ефективної роботи, підвищення їх професійних компетентностей.

Проект поділений на кілька етапів. У першому кандидати подають концепцію проектної пропозиції через онлайн систему (до 29 січня 2019 року). Далі, якщо пропозиція набрала необхідну кількість балів від компетентних журі, учасники подають повні проекти за іншою аплікаційною формою та решту документів.

Докладніше про конкурс - https://bit.ly/2RJsZYN