A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Дистанційна освіта: МОН і Атмосферна школа підписали меморандум про співпрацю

Опубліковано 18 квітня 2022 року о 14:45


Для сприяння розвитку в Україні якісного дистанційного навчання, а також формування та підтримки його високих стандартів, МОН і ТОВ «Атмосферна школа» підписали меморандум про співробітництво строком на 5 років.

Співпраця сприятиме обміну досвідом, формуванню громадської підтримки та просвітництва у сфері дистанційної освіти. Спільна робота МОН і Атмосферної школи позитивно вплине на розширення доступу до сучасного навчального контенту для всіх українських школярів незалежно від країни перебування та соціальної групи. Крім цього, меморандум сприятиме підвищенню рівня володіння цифровими інструментами та задоволенню потреби суспільства в якісній дистанційній освіті.

Довідково

Атмосферна школа – високотехнологічний заклад дистанційної освіти. Школа є ліцензованим освітнім закладом і має право надавати свідоцтва про загальну середню освіту державного зразка.

Діти, які виїхали за кордон (Республіка Польща, Латвійська Республіка, Литовська Республіка, Чеська Республіка, Французька Республіка тощо), мають можливість навчатися в Атмосферній школі за власним графіком (без прив’язки до часу). 

Нагадаємо, Сергій Шкарлет розповів про шостий тиждень навчання в умовах воєнного стану.