A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Держсекретар МОН відвідав «Спільно Кемп» в Ужгороді

Опубліковано 18 серпня 2022 року о 09:35


17 серпня 2022 року в межах робочої поїздки до Закарпатської області Державний секретар Міністерства освіти і науки України Сергій Захарін разом із заступником голови ОВА Ігорем Шинкарюком і ректором Ужгородського національного університету Володимиром Смоланкою відвідали «Спільно Кемп» в Ужгороді.

Сучасний літній простір для дітей та молоді функціонує в Ужгороді вже понад тиждень. 

«Щодня тут проводять цікаві заняття, креативні ігри, воркшопи і лекції. Юні відвідувачі кемпу в захваті від спілкування, атмосфери й насиченої програми», – зауважив заступник очільника області Ігор Шинкарюк.

Сергій Захарін поспілкувався з менторами та високо відзначив користь проєкту, який втілюють обласна військова адміністрація і ГО «Культурна платформа Закарпаття» за підтримки Дитячого фонду ЮНІСЕФ.

«Програма, яка крім лекцій, воркшопів і кінопереглядів містить ігри щодо мінної безпеки, медіаграмотності, науки та культури, є сьогодні важливим елементом поєднання дозвілля та отримання знань. Також важливо, що учасники «Спільно Кемп» долучаться до життя громади та волонтерської діяльності на практиці», – зазначив Держсекретар МОН. 

«Спільно Кемп» в обласному центрі відвідують жителі Ужгородської, Холмківської, Сюртівської, Оноківської, Баранинської і Середнянської громад. Загалом учасниками проєкту в регіоні вже стали понад 5 тисяч дітей та підлітків.

Нагадаємо, Держсекретар обговорив стан готовності закладів освіти Закарпаття до нового навчального року та створення безпечного середовища.