A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Cпільнота Casers пропонує викладачам вишів взяти участь у проекті, що допоможе їм зробити навчання цікавішим та різноманітнішим

Опубліковано 06 лютого 2018 року о 13:01

Українська спільнота Casers пропонує викладачам вишів взяти участь у проекті СASERS for Universities, де представники бізнесу чи влади створять для них бізнес-кейс і передадуть для реалізації. Проект зацікавить викладачів, які шукають цікавий контент для викладання своєї дисциплини або хочуть додати інтерактиву в заняття.

Основними темами кейсів є менеджмент, фінанси, маркетинг, IT, юриспруденція, технології та агропромисловість. Крім того, будуть розглянуті й інші напрями, запропоновані викладачами.

Освітяни мають заповнити анкету на сайті Casers (goo.gl/j7A3Y5), де вони зазначать назву предмету, який викладають, а також кількість студентів, з якими працюють. Подати заявку можна до 14 лютого.

Після розгляду анкети організатори знаходять виконавця завдання у галузі бізнесу чи влади. У змісті кейсу досвідчені управлінці або бізнес-фахівці запропонують більше шляхів для вивчення спеціальності, а також зорієнтують у практичних навичках.

Погоджуючись на участь у проекті, викладач:

  • включає кейс до своєї навчальної програми (можливо, замість реферату/курсової чи іншої самостійної роботи);
  • розглядає кейс зі студентами на практичних та/чи семінарських заняттях;
  • студентів з найкращими рішеннями допускає до фіналу кейсу (зустріч з представниками компанії-кейсодавця).

Довідково. Casers - це українська кейс-спільнота, яка виграла конкурс ІТ-проектів EGAP Challenge за напрямом “Освіта”. Наразі компанія ініціювала проект СASERS for Universities, де за заявкою викладачів ВНЗ створюються і застосовуються кейси для роботи зі студентами. Така методика допоможе зробити навчання цікавим, сучасним, а також орієнтованим на розвиток освітніх практик. Метою проекту є поглиблення співпраці між бізнесом та ВНЗ.