A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Черкаські та ризькі студенти готуватимуть спільний міжнародний проект щодо волонтерства

Опубліковано 20 грудня 2018 року о 09:30

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу та Вищої школи менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвія) готуватимуть спільний проект для програми ЄС Еразмус+ напрям Youth. Такої домовленості вони досягли під час стажування українських студентів у Латвії.

Майбутня проектна пропозиція буде пов’язана з молодіжними обмінами у сфері волонтерства.

Учасниками стажування у Вищій школі менеджменту інформаційних систем стали двадцять студентів та двоє викладачів. Разом з ризькими партнерами вони вивчали методології підготовки проектів для залучення фінансування від фондів ЄС.

“Багато студентів мріють отримати досвід стажування за кордоном. Адже це дозволяє їм переймати знання європейських колег, удосконалювати знання іноземної мови, знаходити нових друзів”, – наголосив директор ЧДБК Олег Куклін.

Проведення стажування стало можливим завдяки партнерській угоді між бізнес-коледжем та школою менеджменту, підписаній ще два роки тому. За цей час вони подавали спільні проекти у межах програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА 1: Академічна мобільність. Так, 5 викладачів та 7 студентів ЧДБК отримали гранти на викладання та навчання у Європі на загальну суму понад 40 тисяч євро.

Нагадаємо, що у КНЕУ презентували результати проекту Еразмус +.