A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Через освіту – до нового життя»: історія вступу дівчини з Євпаторії до львівського університету

Опубліковано 30 січня 2022 року о 17:40


Триває інформаційна комунікаційна кампанія «Через освіту – до нового життя», спрямована на підтримку випускників ЗЗСО з тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської областей і Криму. Молодь, якій вдалося вступити до університетів України, ділиться досвідом і розповідає про державну підтримку здобувачів освіти з ТОТ, квоти та спрощену систему подачі документів.

Героїнею 6 серії стала Надіра, дівчина заради навчання переїхала з Євпаторії до Львова, де вступила до Львівського національного університету імені Івана Франка. Залишити Крим і батьків було непросто, проте родина підтримала її рішення. Надіра вже стала випускницею, а з досвіду молодшої сестри вона знає, що випускникам із тимчасово окупованих територій стало набагато легше вступати до українських університетів, адже з’явилися квоти та спрощена система подачі документів.

Дізнатися більше про умови вступу до українських ЗВО:

Інформаційну кампанію реалізує Центр стратегічних комунікацій StratCom Ukraine разом з освітніми центрами «Крим-Україна», «Донбас-Україна» та підрозділами Державної прикордонної служби України в Донецькій, Луганській, Харківській і Херсонській областях за координації Міністерства освіти і науки.